Skip to content

Motorsailer 53F

Motorsailer 53F

Dit luxe-zeilschip van 15 meter lang wordt door timmerbedrijf van der Hoek voorzien van een prachtig interieur, alles door degelijk handwerk uitgevoerd. Loop eens mee door dit zeer royale en mooie schip!

Voor in het schip bevindt zich een douche/toilet en een tweepersoonshut. Hierna komt de dinette en het keukengedeelte waarna u een trap opgaat om in het stuurhuis te komen. Vanuit het stuurhuis heeft men een uitstekend zicht rondom het schip.

Achter in het stuurhuis komt men via een trap beneden bij de navigatiehoek en in de eigenaarshut. Het gehele schip werd geïsoleerd met een pu-schuim. Het interieur in dit schip is gemaakt van het prachtige Braziliaans Mahonie (Swietenia). De meubels zijn gemaakt van 15 mm watervast Okume multiplex en beplakt met fineer. Al het beslag dat werd gebruikt is messing matchroom.

Het plafond bestaat uit banen van 25 cm breed en 10 mm dik multiplex die weer zijn bekleed met een sterk soort kunstleder (Alcantara) hetgeen het geheel een luxueuze uitstraling geeft. Dit is in het hele schip uitneembaar. De vloer is in het gehele schip uitneembaar waardoor de bilge-ruimte weer zeer goed bereikbaar is. Dit levert een enorme tijdsbesparing op bij onderhoudsbeurten enz.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar